O NAS

Matjaž Cirar univ. dipl. inž. stroj.

Je strokovnjak na področju cenitev in ocenjevanja vrednosti strojev in opreme ter vozil, železniških prometnih sredstev ter ocenjevanje škod na premičnem premoženju.

Po končanem študiju leta na Fakulteti za strojništvo univerze v Ljubljani se leta 1991 zaposli v Litostroju. V letu 1993 se zaposli v Zavarovalnici Triglav, kjer najprej spozna celotno strukturo zavarovalnice, nato pa vodi sklepanje zavarovanj v poslovni enoti Domžale.

matjaz-cirar

V letu 1997 ocenjuje zahtevnejše premoženjske škode v območni enoti Ljubljana predvsem za večje zavarovance. Leta 2002 pridobi naziv sodni cenilec za stroje in opremo pri Ministrstvu za pravosodje, leta 2004 pa še naziv pooblaščeni ocenjevalec vrednosti pri Slovenskem inštitutu za revizijo. Od leta 2008 do leta 2011 vodi oddelke za premoženjske škode območne enote Ljubljana, nato pa dela na centrali na kompleksnih škodah in na ključnih zavarovancih. V letu 2011 pridobi naziv zavarovalnega posrednika in jeseni leta 2012 se zaposli v lastnem podjetju, ki tudi pridobi dovoljenje s strani Agencije za zavarovalni nadzor.

Izkušnje

  • Od 1993 - Sklepanje zavarovanj.
  • Od 1997 - ocenjevanje škod na področju premoženjskih zavarovanj.
  • Od 2002 – cenitev za potrebe sodišč in ostalih naročnikov.
  • Od 2004 – ocenjevanje vrednosti za državno premoženje in ostalih naročnikov po Mednarodnih standardih ocenjevanja vrednosti.

Izobrazba

  • 1991 – diploma na Fakulteti za strojništvo
  • 2002 – sodni izvedenec in cenilec za strojno in avtomobilsko stroko pri Ministrstvu za pravosodje RS
  • 2004 – pooblaščeni ocenjevalec vrednosti strojev in opreme pri Slovenskem inštitutu za revizijo

Kontakt

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je podati zanesljive, strokovne in poštene ocene vrednosti za stroje in opremo. Enake vrednote nas vodijo tudi pri svetovanju podjetjem glede ustreznega zavarovanja in pri zagotavljanju najugodnejše storitve.

VIZIJA

Z ustrezno podanimi poročili ocenjene vrednosti želimo krepiti stabilnost gospodarstva in razvijati področje zavarovalnega posredovanja.

zimat-o-nas-graficni-element